Zv.kryeministri Halili merr pjesë në Konferencën e Ministrave në Berlin të Gjermanisë
Zëvendës kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, z. Festim Halili në Berlin të Gjermanisë merr pjesë në Konferencën e Ministrave
më tepër
27.Mar.2017
Ministri Ameti në Tiranë: Për vizion të përbashkët për zonën ndërkufitare Mali Sharr-Korab
Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Bashkim Ameti sot, në Tiranë, R. e Shqipërisë, mori pjesë në tryezën
më tepër
27.Mar.2017
Ministri Kuçi morri pjesë në shënimin e 18 vjetorit të masakrës së Kotlinës
Ministri i Ekonomisë Driton Kuçi dje morri pjesë në shënimin e 18-vjetorit të masakrës së Kotlinës së Kaçanikut
më tepër
25.Mar.2017
Ministrja Elezi me përfaqësuesen e lartë të Programit për zhvillim të OKB-së, Helen Clark
Ministrja për vetëqeverisje lokale Shiret Elezi realizoi takim me përfaqësuesen e lartë të Programit për zhvillim të Kombeve
më tepër
25.Mar.2017
Ministri Kuçi: Bursë për energji për transparencë dhe konkurrencë
Shqyrtimi i të gjitha obsioneve të mundshme për formim të bursës së energjisë në vend, është qëllimi i punëtorisë me temë
më tepër
24.Mar.2017
Lutfiu: Vlerat e demokracisë – parime themelore kushtetuese të shoqërisë bashkëkohore
Ministri i Arsimit dhe Shkencës, z. Pishtar Lutfiu është duke marrë pjesë në Konferencën Ministrore “Sigurimi i demokracisë
më tepër
23.Mar.2017